SÜDGE Nedir?

SÜDGE Eğitimi Nedir? Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılır? 2023

SÜDGE Ders Notları

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Ders Notları 2023-2024

SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

2023 Yılı SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024

Tüm Yıllarda Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024.

Yeni Konu
0
Konuyu Beğen
SÜDGE Eğitimine Katıldım Ancak Sınavı Geçemedim Ne Yapacağım?
Yazar Mesaj
SÜDGE Eğitimine Katıldım Ancak sınavı Geçemedim Ne Yapacağım

Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi (SÜDGE); 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun 48/5 Maddesi ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı tarafından Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik gereğince alkollü araç kullandığı ikinci kez tespit edilen ve sürücü belgesi iki yıllığına el konulan sürücülerin, sürücü belgelerini geri almaları için katılması zorunlu olan bir eğitimdir.

Bu eğitime sürücülerin bizzat başvuru yapması ile başvuruları alınır. Hafta bir gün olmak kaydıyla 4 haftalık bir eğitim süresi vardır. Eğitimlerde devamsızlık yapmam mümkün değildir. Bu eğitimlerin sonunda yazılı sınav yapılmaktadır. Yazılı sınavdan başarılı olmak için alınması gereken not 70 ‘dir.

Ayrıca psikolog, Psikiyatristlerle yapılan görüşmeler neticesinde kanaat vermektedirler.

Yazılı sınavın %30 ‘u ve kanat notunun %70 ‘i alınarak yapılan hesaplama sonucunda en az 70 puan olması ile eğitimden başarılı olunduğu kabul edilmektedir.

Peki sınavı başarı ile bitiremeyen sürücüler ne yapacaklar?

Bir sonraki gruba dahil edilerek tüm eğitim ve sınavlara en baştan başlanmaktadır.
Biz Üç Kişiyiz Ben Keyfim Ve Kahyası

Bu Konudaki Mesajlar
SÜDGE Eğitimine Katıldım Ancak Sınavı Geçemedim Ne Yapacağım? - tarafından sudge - 09-19-2023, 06:45 AM

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

tiktok takipçi satın al takipçi satın al instagram takipçi satın al, instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al