SÜDGE Nedir?

SÜDGE Eğitimi Nedir? Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılır? 2023

SÜDGE Ders Notları

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Ders Notları 2023-2024

SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

2023 Yılı SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024

Tüm Yıllarda Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024.

Yeni Konu
0
Konuyu Beğen
Başarısızlıktan Devamsızlıktan Tekrar Eğitim Almak İçin Ücret Ödenecek mi?
Yazar Mesaj
Başarısızlıktan Devamsızlıktan Tekrar Eğitim Almak İçin Ücret Ödenecek mi?

SÜDGE, 14.09.2004 tarih ve 25583 sayılı Resmi Gazete yayımlanan Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince günde en fazla 6 saat, haftada bir gün olmak kaydıyla en az 4 haftada tamamlanır. Eğitim programı süresi en az 24 saattir.

Bu eğitim süresi boyunca devamsızlık hakkı yoktur. Cenaze, hastalık vb hiçbir mazeret kabul edilmemektedir.

Devamsızlık yapılması durumunda eğitim programından ilişikleri kesilmektedir. Bir sonra ki eğitim grubuna kayıtlarını yaptırmak zorunda kalınır.

Eğitim sonrasında yapılan yazılı sınavdan başarısız olan sürücülerde bir sonra ki eğitim grubuna kayıtlarını yaptırmak zorundadırlar.

SÜDGE eğitimi için sürücüler 2022 yılı için 2860 TL Eğitim ücreti yatırmaktadırlar.

Bir sonraki eğitim grubuna kalan sürücülerden tekrar eğitim ücreti alınmakta mı?

Aynı yıl dahil olunan gruplara tekrar ücret ödenmemektedir. Bir sonraki yıl yapılan eğitim grubuna dahil olunması durumda ortaya çıkan eğitim ücret farkı yatırılarak aynı dosyayla eğitime dahil olunmaktadır.
Biz Üç Kişiyiz Ben Keyfim Ve Kahyası

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

tiktok takipçi satın al takipçi satın al instagram takipçi satın al, instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al