09-15-2023, 06:07 PM
Adıyaman AMATEM Nerede, Adıyaman AMATEM adresi nedir, Adıyaman AMATEM telefon numarası, Adıyaman AMATEM yer var mı, Adıyaman Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezleri nerede, Adıyaman AMATEM Nasıl Randevu Alınır, Adıyaman AMATEM Nasıl Başvuru Yapılır, Adıyaman AMATEM Neler Tedavi Edilir
SÜDGE AMATEM İLİŞKİSİ Bilindiği üzere Alkol nedeniyle ehliyetine el konulan sürücüler SÜDGE (Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi) ne tabi tutularak ehliyetini tekrar geri alabilmektedirler. SÜDGE eğitiminin başında ve ortasında yapılan kan tahlilleri neticesinde Alkolik olduğu saptanan sürücülerin AMATEM’de tedavi olmaları önerilmektedir.
AMATEM RANDEVU:Sağlık Bakanlığına Bağlı AMATEM’ler için MHRS’den Randevu alabilirsiniz. Üniversite veya özel hastanelerde bulunan AMATEM tedavi merkezleri için hastanelerden randevu alabilirsiniz.
AMATEM NEDİR: Alkol-Madde Araştırma ve Tedavi Merkezidir. İllerde hastane bünyesinde veya üniversitelerin bünyesinde AMATEM kurulmaktadır. Amaç Alkol ve madde bağımlılarını tedavisini sağlamaktır.
AYAKTA ERİŞKİN MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİ MERKEZLERİ
S.B. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Adres : Yunus Emre Mah. 1164 Sk. No:13 ADIYAMAN
Telefon : +9 0 416 725 50 67
e-mail : www.adiyamaneah.gov.tr
AYAKTA ÇOCUK MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİ MERKEZLERİ
Telefon : +90416 216 10 15
SÜDGE AMATEM İLİŞKİSİ Bilindiği üzere Alkol nedeniyle ehliyetine el konulan sürücüler SÜDGE (Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi) ne tabi tutularak ehliyetini tekrar geri alabilmektedirler. SÜDGE eğitiminin başında ve ortasında yapılan kan tahlilleri neticesinde Alkolik olduğu saptanan sürücülerin AMATEM’de tedavi olmaları önerilmektedir.
AMATEM RANDEVU:Sağlık Bakanlığına Bağlı AMATEM’ler için MHRS’den Randevu alabilirsiniz. Üniversite veya özel hastanelerde bulunan AMATEM tedavi merkezleri için hastanelerden randevu alabilirsiniz.
AMATEM NEDİR: Alkol-Madde Araştırma ve Tedavi Merkezidir. İllerde hastane bünyesinde veya üniversitelerin bünyesinde AMATEM kurulmaktadır. Amaç Alkol ve madde bağımlılarını tedavisini sağlamaktır.
AYAKTA ERİŞKİN MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİ MERKEZLERİ
Telefon : +9 0 416 725 50 67
AYAKTA ÇOCUK MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİ MERKEZLERİ
Telefon : +90416 216 10 15