SÜDGE Nedir?

SÜDGE Eğitimi Nedir? Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılır? 2023

SÜDGE Ders Notları

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Ders Notları 2023-2024

SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

2023 Yılı SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024

Tüm Yıllarda Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024.

Yeni Konu
0
Konuyu Beğen
Ehliyet Sınavından Kaldım Ne Yapmalıyım ?
Yazar Mesaj
Ehliyet Sınavından Kaldım Ne Yapmalıyım ?

Ehliyet Yazılı Sınavından Kaldım Ne Yapmalıyım?

2017 yılı için sürücü adaylarının 4 kez yazılı/teorik sınava girme hakları vardır. Herhangi bir mazeret göstermeden sınava girmeyenler bir hakkını kullanmış olurlar. 4 sınav hakkını kullana kadar başarısız olmanı durumunda bir sonraki sınava girmek için harç ücretini yatırmanız gerekmektedir. 4 sınav hakkında da başarısız olunması halinde sıfırdan sürücü kursunu tekrar etmek gerekmektedir.

Ehliyet Direksiyon Sınavından Kaldım Ne Yapmalıyım?

Yazılı sınavdan en az 70 puan alıp başarılı olunması durumunda direksiyon sınavına girmeye hak kazanırsınız. Sürücü adayının 4 kez sınava girme hakkı vardır. Girilen her sınav için sınav harcı ve 2 saatlik direksiyon ders ücretini yatırmak zorundasınız. 4 sınav hakkında da başarısız olunması halinde sadece direksiyon eğitim ücretini sürücü kursuna yatırarak 4 sınav hakkı daha elde edilir.

Sürücü Belgesi E-Sınavdan Kaldım Ne Yapmalıyım?

Merkezi sınavda geçerli olan tüm kurallar e-sınav içinde geçerlidir. E-sınava giren aday merkezi sınava giremez.
Biz Üç Kişiyiz Ben Keyfim Ve Kahyası

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

tiktok takipçi satın al takipçi satın al instagram takipçi satın al, instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al