09-15-2023, 06:07 AM
Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi ikinci kez alkolden yakalanıp, ehliyetine iki yıl süreyle el konulan sürücülerin, ehliyetlerini geri alabilmeleri için katılması zorunlu olan bir eğitimdir.
Müracaatları şahıslar bizzat yapmak zorundadırlar, fax veya posta ile yapılan müracaatlar geçerli olmamaktadır.
Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimine kayıt yaptırmak için Gerekli Belgeler;
1-Emniyetten SÜDGE’ye katılacağına dair yazı
2- Emniyet veya Jandarmadan Sürücü Belgesi Geri Alma Tutanağı
3-4 adet vesikalık fotoğraf
4- Nüfus cüzdanı fotokopisi
5- Dilekçe
6- 2860 TL (2022 yılı) yatırdığını gösterir makbuz
Eğitim ücreti ilgili Halk Sağlığı Müdürlüğünün sürücüye ibraz ettiği bankanın hesabına yatırılmaktadır.
Eğitim ücreti, Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) eğitim ücreti adı altında ve Sürücünün adı – soyadı yer alacak şekilde yatırılacaktır.
Bankamatik veya internet bankacılığı ile yatırılan ücretler kabul edilmez.
Müracaatları şahıslar bizzat yapmak zorundadırlar, fax veya posta ile yapılan müracaatlar geçerli olmamaktadır.
Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimine kayıt yaptırmak için Gerekli Belgeler;
1-Emniyetten SÜDGE’ye katılacağına dair yazı
2- Emniyet veya Jandarmadan Sürücü Belgesi Geri Alma Tutanağı
3-4 adet vesikalık fotoğraf
4- Nüfus cüzdanı fotokopisi
5- Dilekçe
6- 2860 TL (2022 yılı) yatırdığını gösterir makbuz
Eğitim ücreti ilgili Halk Sağlığı Müdürlüğünün sürücüye ibraz ettiği bankanın hesabına yatırılmaktadır.
Eğitim ücreti, Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) eğitim ücreti adı altında ve Sürücünün adı – soyadı yer alacak şekilde yatırılacaktır.
Bankamatik veya internet bankacılığı ile yatırılan ücretler kabul edilmez.