SÜDGE Nedir?

SÜDGE Eğitimi Nedir? Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılır? 2023

SÜDGE Ders Notları

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Ders Notları 2023-2024

SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

2023 Yılı SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024

Tüm Yıllarda Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024.

Yeni Konu
0
Konuyu Beğen
SÜDGE Hangi Durumlarda Noter Onayı Gerekmektedir ?
Yazar Mesaj
SÜDGE Hangi Durumlarda Noter Onayı Gerekmektedir ?

İkinci kez alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülerin ehliyetlerine 2 yıllık süre ile geçici olarak el konulmaktadır. Ehliyetin geri alınabilmesi için ehliyete El konulduğu tarihten itibaren bir yıl içerisinde Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitime katılmak ve başarılı olmak zorunludur.

Eğitime Başvuru işlemlerini İl Halk Sağlığı Müdürlüklerine yapılmaktadır.

Başvuru için gerekli belgeler;

Dilekçe
6 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş olmalı)
Nüfus Cüzdanı / Kimlik Kartı Fotokopisi
Sürücü Belgesi Geri Alma Tutanağı
İl sağlık Müdürlüğünün belirleyeceği banka hesabına 2022 yılı için 2860 TL Eğitim ücreti
SÜDGE ‘ye sürücülerin bizzat başvuru yapması gerekmektedir.

Eğitimi başarı ile tamamlayan sürücülere Ek 3 Belgesi bizzat teslim edilmektedir.

Bazı mazeretlerinden dolayı başvurusunu bizzat yapamayacak ve eğitimi başarı ile tamamlayıp Ek 3 Belgesini bizzat alamayacak sürücüler Noterden konu ile ilgili Vekaletname verdikleri kişiler tarafından işlemlerini yapmaları sağlanmaktadır.

Noterden alınan vekaletname sadece eğitime başvuru ve Ek 3 Belgesini almak için geçerlidir. Yani 4 hafta sürecek olan eğitim ve sonrakinde İzleme ve Değerlendirme görüşmelerine sürücünün bizzat kendisinin katılması ve devamsızlık yapmaması gerekmektedir.
Biz Üç Kişiyiz Ben Keyfim Ve Kahyası

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

tiktok takipçi satın al takipçi satın al instagram takipçi satın al, instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al