SÜDGE Nedir?

SÜDGE Eğitimi Nedir? Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılır? 2023

SÜDGE Ders Notları

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Ders Notları 2023-2024

SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

2023 Yılı SÜDGE Ücreti Ne Kadar? Nereye Ödenir?

Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024

Tüm Yıllarda Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular 2023-2024.

Yeni Konu
0
Konuyu Beğen
Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde
Yazar Mesaj
#1 Bug 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde

- "Şimdi Bakanlığımıza bağlı olarak resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev yapanlar ve usta öğreticilerimizle ilgili bir adım atıyoruz. Bu kardeşlerimizin saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artışa gidiyoruz. Böylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız"
- "Milli Eğitim burslusu lisansüstü öğrencilerimizin burslarını da okudukları ülkenin şartlarına göre değişen oranlarda yükseltiyoruz. Burslarda, döviz bazında ortalama yüzde 26-27 civarında bir zam yapmış oluyoruz"
- "85 milyon olarak hepimizin birinci önceliği evlatlarımızın geleceğidir. Eğitim meselesinde siyasi görüşü ne olursa olsun tüm paydaşların yapıcı eleştirilerine açığız. Önerisi olan getirsin. Fikri olan paylaşsın. Tenkidi olan iletsin"

https://www.ogretmenlersitesi.com/cumhur...-konustu-2

Bu Konudaki Mesajlar
Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde - tarafından haberci - 09-15-2023, 10:51 AM

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

tiktok takipçi satın al takipçi satın al instagram takipçi satın al, instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al